8 Temmuz 2013 Pazartesi

Duyuru: PARK MEDYASI KURULUYOR

Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıdaki duyuru ile Salı günü Abbasağa'ya haber gönüllülerini davet etmeye başlıyoruz. Bu toplantı önemli, İstanbul'daki arkadaşlar gelebilirse çok faydalı olur.

Ayrıca bu mail üzerinden artık bilgi paylaşımı yapamayacağım. Muhtemelen gelecek hafta içinde karşılıklı iletişim için daha iyi sistem kullanmaya başlayacağız.
Herkese iyi günler diliyorum, gelebilenlerle salı akşamı parkta görüşmek üzere. 

Park Medyası kuruluyor
Baskıcı iktidar, etkisiz muhalefet ve işini yapmayan medya yüzünden sokağa dökülen insanlar, yaz sıcağında ağaç gölgelerine çekildi, çözüm arıyorlar. Yurdun dört bir yanındaki direnişçiler, Gezi Ruhu ile bir arada kalmaya devam ediyor ancak birbirlerinden haberdar olamıyorlar.
Binlerce sosyal medya hesabı, yüzlerce websitesi, onlarca basılı dergi ve sayısız insan bireysel çabalarıyla direniş gelişmelerini aktarmaya çalışıyor. Bu çeşitlilikten mutluyuz ancak mevcut bilgi kirliliği, nitelikli haberleşmeye imkân vermiyor.

Abbasağa Parkı’nda düzenlediğimiz iletişim toplantılarında hem bu sorunu aşmak hem de bağımsız medya konusunda bir adım atabilmek adına direnişin kendi medya organını kurma kararı aldık. Tüm parklardan haber akışı sağlayarak hareketi canlı tutmak ve devam eden çalışmaları ortaya koymak istiyoruz.

Dezenformasyonla mücadele edip, direnişçilerin sesini tüm ülkeye duyuracak bir haber portalı ile yola çıkacağız. İlerleyen zamanda medyanın diğer kollarında da (gazete, tv, radyo…) iş üretebilecek bir ekibin temelini oluşturmak için gönüllüleri Abbasağa’ya davet ediyoruz.

9 Temmuz Salı akşamı, saat 20:00’da, gerçekleştirilecek buluşmaya, halihazırda medya mensubu olanlar, mesleğini yapmayan haberciler, medyada görev almak isteyen gençler ve amatör ruhla içinde olduğu olaylarla ilgili bilgi verebilecek herkesi bekliyor olacağız.

Yer                  : Abbasağa Parkı (İletişim grubu toplantı alanı)
Tarih               : 9 Temmuz, Salı
Saat                 : 20:00
Ayrıntılı Bilgi : gezihabercileri@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder