19 Temmuz 2013 Cuma

İcadiye Forumu Notları (18 Temmuz)

1) Atatürk Anıtlarında nöbete başlıyoruz. Pazar günü (21 Temmuz 2013) saat 17:00 itibari ile Şemsipaşa Atatürk Anıtı'nda nöbete başlıyoruz. Nöbetimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecektir. Her nöbet 30 dakika sürecek ve 4'er kişi ellerinde meşaleler ile duracaktır. 30 dakika dolduktan sonra diğer 4 kişilik grup nöbete devam edecektir. Sadece Türk Bayrağı olacak olan eylemimizde çevreye zahatsızlık verici slogan vs olmayacaktır.

2) Fethi Paşa Korusu içerisinde yer alan bir restoranın otopark ihtiyacı nedeni ile basket sahasının potalarının sökülmesi ve otopark alanının açılmasına yönelik yapılan çalışmaların durdurulması için dilekçe örnekleri hazırlandı. Önümüzdeki hafta imzalı dilekçelerimiz ile şikayatimizi gerçekleştireceğiz.

3) Pazartesi günü (22 Temmuz 2013) tüm gün devam edecek olan takas şenliğimiz olacaktır. Takasımız İcadiye GEZİ Parkında (Üsküdar Lisesi Karşısındaki Park) yapılacaktır. Katılımınız ve desteğiniz önemlidir.

4) 05 Ağustos 2013 Pazartesi günü Silivri'ye gitme kararı alınmıştır. Katılım sağlayacak olan arkadaşlarımız isimlerini bir sonraki forumumuzda (23 Temmuz 2013 Salı) kesin katılım sağlayacak arkadaşlarımız isimlerini yazdıracaklardır. Otobüsümüzde boş yer olması durumunda komşu mahallelerimizden gelmek isteyenlere bilgilendirme yapılacaktır.

5) İcadiye Mahallesi Forumu olarak gelecek hafta bir yeryüzü iftarı organize edeceğiz. İftarımız parkımızda yapılacaktır, katılımın fazla olması durumunda iftar alanımız genişletilecektir. (Kesin tarih duruyusu yapılacaktır.)

6) Çalışma gruplarımız eğitimlerine başlayacağının duyurusunu gerçekleştirdi. İngilizce, Muhasebe ve Bilgisayar eğitimlerimiz katılım ve talep olması durumunda başlayacaktır. (Eğitim yanı sıra bilgisayar ve muhasebe konusunda gelecek olan sorularada çalışma grubumuz yardımcı olmaya çalışacaklardır.)

İcadiye GEZİ Parkı Sakinleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder