19 Temmuz 2013 Cuma

Kınalıada Forumu Notları (18 Temmuz)

Haftalık forumlara devam edilip edilmemesi tartışıldı. Buna ek olarak forum alanının elverişsizliği üzerinde duruldu. Forumlara, forum alanının değiştirilerek devam edilmesi kararı alındı. 

Yassıada ve Sivriada’nın imara açılıp rant alanı haline getirilmesini protesto etmek üzere tüm Adalılar olarak yapılacak Sivriada’da basın açıklaması yapma eylemine bütün gücümüzle katılma kararı alındı. Gelecek afişlerin yapıştırılması ve bildirilerin dağıtılması için görev bölüşümü yapıldı.
Kınalıada’daki işçi koğuşunun Büyük Şehir Belediyesi görevlileri tarafından yıkılmasının ve keza Büyükada’daki işçi koğuşunun polis nezaretinde Büyük Şehir Belediyesi zabıtaları tarafından hoyratça boşaltılmasının protesto edilmesine karar verildi. Ayrıca, Adalar Belediyesi, böyle durumları halka duyurmadığı ve gerekli tepkiyi göstermediği için eleştirildi. 

Forum, Toplantı ve Etkinlikler
Kınalıada Forumu, 28 Temmuz 2013, Pazar, saat: 17.00’de, Hrant Dink Parkı’nın çaprazında bulunan İDO iskelesinin önündeki alanda yapılacak. 
21 Temmuz 2013, Pazar günü yapılacak Yassıada-Sivriada eylemine gidiş. Adalardan gelen motor 13.45’te iskelede olacak, buradan Sivriada’ya gidilecek. 
20-21 Temmuz günleri bir doktor arkadaş tarafından ilkyardım kursları verilecektir. Yeri ve saati Protiotonom sitesinden duyurulacaktır. 
Çocuklara resim atölyesi devam etmektedir. Yer ve saat Protiotonomdan duyurulacaktır. 

Kınalıada ForumuAdalar ve İstanbul düzeyinde temsilci koordinasyonları oluşturulmaktadır. Kınalıada Forumu olarak bu koordinasyonlarda yer alıyoruz. Duyurulur. 

Kınalıada Forumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder