17 Temmuz 2013 Çarşamba

Ankara Anıtpark Forum Notları (15 Temmuz)

Katılımcı Sayısı:30

Moderatör’den gelen forum günlerinde değişiklik yapılması önerisi sonucunda aşağıdaki karar alındı:

KARAR: Pazartesi,salı,perşembe,cuma günleri forum yapacak. Cumaları organize edilebildiğimiz oranda oranetkinlik yapılması yoksa forumla devam edilmesi. Çarşamba günü koordinasyon grubunun toplantısı yapılması. Cumartesi pazar günlerinde ise forum yapılmaması etkinlik ve diğer forumların etkinliklerine katılınmasına Bugünden itibaren yeni günlerin uygulamasına karar verildi.

KARAR 2: Cem’in geçen hafta getirdiği öneri kabul edildi. Forum günlerinde ilk yarım saat gündem, sonraki yarım saat konuşmalar ve sonrasında 45 dakika gruplerın çalışması yapılacak son 15 dakikada da gruplar aldıkları kararları paylaşacak.

Konuşmacı: Pazar Günü saat 18.30’da ODTU’de “At” isimli bir oyun sergilenecek sonrasında da forum yapılacak Anıpark Forumu da bekliyoruz.

KARAR 3: Gidebilecekler tiyatroya ve foruma katılacak. Anıtpark Forum ismi de izleyiciler arasında yeralacak.

Konuşmacı: Forum notlarının ortaklaştırılması üzerine Parklar Bizimdir’in çağrısını iletti.

KARAR 4: Parklar bizimdir’de paylaşılmak üzere bugüne kadar tutulan forum notları tutan katiplerce formata bir hafta içinde çevrilecek. Anitpark Forumda üzerinde konuşulduktan sonra parklar bizimdir’e iletilecek. Ses Kaydı yapılmayacak.

Konuşmacı: Forumun görünürlüğünü artırmak için diğer parkları dolaşma önerisini gündeme getirdi.

KARAR 5: Tartışmalardan sonra park yerini değiştirilmemesine karar verildi. Fakat Haftada bir gün forumun gündem maddesi konuşulduktan sonra diğer parklara yürüyerek geçip diğer çalışmaların oralarda yapılmasına ilk park gezisinin de Perşembe günü Eser Park’a yapılmasına karar verildi.

Konuşmacı: Ankara Direniş Ağı’nın toplantısı Çarşamba günü saat 19.00’da. Kalabalım katılalım.

KARAR 6: Direniş ağı toplantısına 2-3 kişinin katılmasına sonrasında saat 21.00’de Anıtpark’ta koordinasyon Toplantısı yapılması

KARAR 7: Cuma günü Dikmen’de kurulmuş olan Tiyatro gösterisinin ve resim sergisinin Anıtpark forumda gösterilmesine, duyuru çalışmalarına başlanmasına

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder