24 Temmuz 2013 Çarşamba

Tatavla (Kurtuluş) Dayanışması Forumu Notları (22 Temmuz)

İşyerlerinden parklara: Direne direne kazanacağız!

Bugün; Şişli Etfal işçilerinin öğle arasında yaptıkları foruma Kazova işçileri ile birlikte katıldık. Saat 20.30'da parkımızda buluşup Kazova işçilerini ziyarete gittik. Kazova ziyaretinden sonra başladığımız forumda; polisin gezi direnişi boyunca uyguladığı şiddeti ve buna karşı geliştirilen mücadele tarzlarını konuştuk.

Salı ve Çarşamba günleri Kazova işçilerine yapılması muhtemel olan bir polis müdahalesi için diğer forumları ve herkesi dayanışmaya çağırıyoruz. Kazova işçilerini yalnız bırakmayacağız! (Ek olarak; Salı akşamı gerçekleşecek olan Maçka Forumu'na Kazova direnişini anlatmaya birkaç arkadaşımız gidecek.)

23 Temmuz Salı günü 18.30'da Pangaltı'da el ilanları dağıtılarak forum çağrısı yapılacak. 20.30'da Ortanca Parkı'nda buluşulup Kazova işçileri ziyaret edilecek ve yine 22.00'de foruma başlanacak. (Bu hafta içi hergün önce Kazova işçilerini ziyaret edeceğiz (buluşma saati 20.30) ardından parka dönüp foruma geçeceğiz)

'Foruma katılımı genişletmek için yapılacaklar' ve 'kurumlarla görüşülmesi' konularını konuşacağımız toplantı, 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da Emekliler Çay Bahçesi'nde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder