27 Haziran 2013 Perşembe

Acıbadem-Koşuyolu Forum Notları (26 Haziran)


26 Haziran Koşuyolu Parkı Forumu Notları

Forum saat 21:15'te toplandı
- Moderatörlüğü Sema A. üstlendi.
Eda Y. tarafından hazırlanmıştır.Teşekkürler.
________________________________________________

- Forumun hafta 1 güne indirilerek Pazar günü  toplanılması istendi. Büyük çoğunluk ; teyakkuz durumu sona erip, gerekli düzen oluşturulana kadar hergün toplanılması  gerektiği yönünde oy kullandı

- Gezi Pakı civarında hukuksuz yıkımın devam ettiği bazı forum üyelerince fotoğraf ve belge ile tespit edilmiş. Konunun takibinin yapılmasına karar verildi

- Cumartesi günü Kadıköy'de yapılacak "Ekoloji Yürüyüşü" ile Pazar günü yapılacak "LGBT Onur Yürüyüşü"ne katılıp katılınmayacığının oylamasının yarın ki forumda yapılmasına karar verildi.

- Acıbadem Koşuyolu Dayanışması adı  altında büyük bir pankart yapılmasına karar verildi.

- Katılımcılar ses sistemi ve sürekli parkta duracak olan (gündüz vakti parktan geçecek insanları bu toplantılar hakkında bilgilendirmek amacıyla) desk için bireysel girişimlerde bulunabileceklerini belirttiler.

- Gün içinde toplu taşıma kullananların Sol, Cumhuriyet,Sözcü,Aydınlık vb gazeteleri alarak toplu taşıma araçlarına bırakıp, çok sayıda kişinin okumasını sağlayacak girişimler yapma kararı alındı.

- Foruma katılan avukatlar ve elinde belgeler olduğunu söyleyen bir katılımcı AKP yolsuzlukları ile ilgili takip ve grubu bilgilendirme görevini üstlendi.

- Çalışma gruplarının yarından itibaren hayata geçmesi kararlaştırıldı.

- Birçok kişi tarafından Gezi Parkı Dayanışması  ve Taksim Platformu'nun önerilerinin dikkate alınarak aynı yörüngede kalınması gerektiği dile getirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder