5 Temmuz 2013 Cuma

4. Levent Sporcular Parkı Forum Notları (3 Temmuz)


*Bu akşam ilk olarak forumun düzeninin sağlanması, kuralların belirlenmesi ve oylama düzeni konuşuldu.
     - Karmaşa olmaması  açısından konuşmak isteyenlerin söz alması ve kürsüye çıkıp konuşması kararlaştırıldı.
     - Onaylıyorum/Reddediyorum gibi anlamlara gelen hareket dili hakkında herkes bilgilendirildi ve bunun uygulamasına geçildi.

*İkinci olarak bu toplantıyı nasıl duyurabiliriz ve yaygınlaştırabiliriz diye tartışıldı. Bunun için de maddeler belirlendi ve bazılarının görev dağılımı yapıldı:
     - Salı günü  kurulan semt pazarında dağıtılmak üzere broşür hazırlanacak. (Broşürde yazması gerekenler için bir örnek hazırlanacak ve oylamaya sunulacak)
     - Apartman ve sokaklara daha önce dağıtmış olduğumuz ilanların dışında, arabalara da konmak üzere kartvizit boyutunda ilanlar çıkarılacak.
     - İlanlar henüz dağıtmadığımız semtlere ve metro çıkışında dağıtılmaya devam edilecek. (Getirebilen herkes grup sayfamızda daha önce paylaştığımız ilanın resminden çıktı alıp bir miktar getirecek)
     - Diğer parklarla iletişime geçilecek. Ne şekilde temaslarda bulunulacağı ve bunun için temsilciler önümüzdeki forumlarda belirlenip, karara bağlanacak.

*Forumun plan ve programını belirleyecek kararlar alındı. Bunlar dahilinde:
     - Toplanma saati 21.30 olarak belirlendi.
     - Her akşam forumun son 10 dakikasında, yarınki forumda ele alınacak konu başlıkları  belirlenecek.
     - Belirlenen konular 21.30 - 22.30 arası 20'şer dakikalık aralıklarla konuşulacak. Ancak güncele göre konularda değişiklik yapılması forum başlangıcında oylanacak. 22.30’dan sonra serbest kürsü şeklinde devam edecek.

*4 Temmuz için belirlenen konu başlıkları:
     - Medya ve Medyanın Olaylarda Tutunduğu Tavır
     - Boykot
     - Bundan sonra yapılacak eylemlerin Şekli ve Uygulanışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder