13 Temmuz 2013 Cumartesi

Ankara Güven Park Forum Notları (12 Temmuz)

12 TEMMUZ 2013 GÜVENPARK DAYANIŞMASI FORUM NOTLARI
*Kürsü liseli haziran direnişcilerinin
AKP'nin liselerimizde yarattığı yıkıma rağmen biz "küçük çocuklar!" biz"bir şey bilmeyenler!" gerekli cevabı sokakta verdik diye düşünüyoruz.Direnişe katılmayalım diye okullarımızın kapılarını kapattılar sınavları son ders saatine aldılar ama tüm baskılara rağmen sokaktaydık.Okullarımız kapandı mücadeleye mahalllelerimizde devam ediyoruz.
*Güvenpark Dayanışması liselilerin dayanışma komitesini kuralım.Liseliler de tıpkı kadınlar ve üniversiteliler gibi kendi gündemlerini bu foruma taşısınlar.
*Direniş sürerken birçok arkadaşımız tutuklandı.Onlar için sincan cezaevine gidelim ve orada uçurtma şenliği yapalım.Sesimizi duyamazlar bizi göremezler ama uçurtmalarımızı görebilirler.Uçurtma yapımı için gönüllüler pazar günü güvenparkta buluşsun.Oylandı/kabul edildi.
*Haziran direnişi tutsaklarından Sıla Uzunpınar serbest bırakıldıktan sonra güvenpark forumuna geldi.Sokağın ateşi bir kere yandı baskılar bizi yıldıramayacak diyen Sıla uçurtma şenliğinin bir tutsak için anlamından bahsetti ve herkesi sincanda uçurtma uçurmaya davet etti.
*Forum el birliği ile dayanışma sofrası kurularak sonlandırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder