9 Ekim 2013 Çarşamba

Küçükçekmece Forumu’ndan notlar 21 Ağustos




Küçükçekmece Dayanışması her pazartesi, çarşamba ve cuma Tepeüstü Meydan 75. Yıl Parkı’nda forumlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta boyunca da kensel dönüşüm atölyesi Küçükçekmece’yi tehdit eden kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına yoğunluk verdi.
Kentsel dönüşüm atölyesi, 21 Ağustos’ta gerçekleştirilen forumda 5 Eylül’de kentsel dönüşüm adı altında gerçekleştirilmek istenen rant projelerini protesto etmek ve barınma hakkına sahip çıkmak için yürüyüş gerçekleştrime kararı aldı. 5 Eylül Perşembe günü, 19:00’da Sefaköy metrobüs çıkışında buluşulacak ve AKP İlçe Başkanlığı’na yürüyüş gerçekleştirilecek.
22 Ağustos’ta Kanarya Perşembe Pazarı’nda, 23 Ağustos’ta ise Küçükçekmece Cuma Pazarı’nda Küçükçekmece’yi tehdit eden kentsel dönüşüm projelerini anlatan ve foruma çağrı yapan bildiri dağıtımları gerçekleştirildi. Bildirilerde ayrıca 5 Eylül’de gerçekleştirilecek yürüyüşe de çağrı yapıldı. Kentsel dönüşüm atölyesinin planlamaları kapsamında kentsel dönüşüm tehdidi ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı ev toplantıları da gerçekleştirilmeye başlandı. Ayrıca 23 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen forumun ilk bir saati kentsel dönüşeme ayrıldı, kentsel dönüşümle ilgili bilgi almaya gelen Küçükçekmecelilerle konuşuldu ve bu tehdit karşısında nelerin yapılabileceği tartışıldı.
23 Ağustos Cuma günü kentsel dönüşüm atölyesinin toplantısının ardından da siyaset atölyesi kapsamında “çözüm süreci ve demokratikleşme paketi” üzerine tartışma gerçekleştirildi. Yapılan konuşmalarda güncel gelişmelerin değerlendirilmesi ile birlikte forum katılımcıları Kürt sorununun çözümü ile ilgili kendi görüşlerini ifade ettiler. Yapılan konuşmalarda halkların kardeşliği vurgusu öne çıktı.

73 yorum:

  1. Gelin Buketi

    Gelin Buketi; Gelin Buketi ve canlı çiçek gelin buketleri olarak ikiye ayrılık. Gelin Buketleri çiçekçilikte gelin eli çiçeği, gelin çiçeği diye de anılır. Gelin eli çiçeği düğün boyunca gelinin elinde ve masasında tuttuğu ve düğün sonunda örf/adet gereği başının üzerinden bekâr kızlara attığı çiçeklerdir.
    Gelin buketleri çoğunlukla beyaz çiçeklerden hazırlanmaktadır ancak nadiren de olsa pembe gelin çiçeği, mor gelin çiçeği, lila rengi gelin çiçeği, krem rengi gelin çiçeği, somon rengi gelin çiçeği de sipariş edildiği olmuştur. Bu gelin buketleri daha çok İstanbul Tuzla, İstanbul Pendik, İstanbul Kartal ilçelerinden istenmektedir.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Makale güzel olmuş arkadışım Digi Tv Başarılar Diler..

    YanıtlaSil
  4. paylaşım için teşekkrüler emeğinize sağlık. sesli sohbet

    YanıtlaSil
  5. Sitenizde başarılar diler sizi ve ziyaretçilerinizi de siteme beklerim.
    http://www.byblok.blogspot.com
    http://www.cepmarketi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Yeni Dönem Motorlu Tenteler

    Son çıkan tentelerde artık genellikle motorlu tenteler çok fazla tercih edilir. Bunun en büyük sebebi ise bu tür ürünlerin kullanımının çok kolay olmasıdır. Mesela eski tentelerde manuel sistem olduğundan bu tür durumlarda bu tentelerin açılıp kapanması çok zor oluyordu. Bu tür durumlarda da özellikle kafe ve bar sahipleri tentelerini açıp kapar iken müşterilerini çok rahatsız ediyordu. Ancak motorlu otomatik sistem tentelerin ortaya çıkması ile birlikte ise artık böyle bir sorun ile karşılaşmak tarih oldu. Özellikle motorlu tente sayesinde müşteriler hiçbir şekilde rahatsız olmadan bu konuda bu tarz ürünlerin seçilmesi çok önemlidir. Mesela söz konusu motorlu tente sistemleri olduğundan onların otomatikleri çok kolay bozulduğundan bu konuda birçok sorun ile karşılaşılması zaman zaman sıkıntılar çıkarır. Ancak eğer raylı tente gibi kaliteli bir firma ile çalışılır ise bu konuda herhangi bir sıkıntı çekmeden çok kolay ve kaliteli bir şekilde tente alınabilir.
    Özellikle söz konusu otomatik tente hizmetleri olduğundan bazı durumlarda artık son teknoloji ile ışığa duyarlı bazı sistemlerde ortaya çıkmaya başladı. Mesela güneş ışığını görmemeye başladığı anda o ortamda artık tente kendini otomatik olarak kapatıyor ve bu tente sistemleri de özellikle kafe ve bar gibi sürekli, müşterilerine hizmet veren işletmeleri için çok kullanışlı oluyor. Ancak eğer çok fazla dikkat edilmez ise bu konuda iyi bir firma ile de çalışılmaz ise bazı sıkıntılar ile karşılaşılır. Özellikle pergola tente üretim firmaları ile çalışıldığında ise genel olarak böyle bir sorun ile hiçbir zaman karşılaşılmaz.
    Genel olarak tente piyasası incelendiğinde özellikle pergola gibi kaliteli bir firma ile çalışılması çok önemlidir. Özellikle böyle kaliteli bir firma ile çalışıldığında hem en son teknolojik tente leri çok uygun fiyatlara alınabilir hem de aldığınız pergole tente en son modaya uygun olur. Ancak böyle bir imkân ile buluşmak için ise genel olarak yapılması planlanan en önemli iş bu tarz iyi bir firmanın seçilmesidir. Bu sayede de çok iyi ürünler de alını

    YanıtlaSil
  7. BEDAVA BACKLİNK SİTESİ.. YORUMCUDAN.COM SİTESİNE SİTENİ EKLE. BEDAVA SİTE TANITIMI , BEDAVA REKLAM HER TÜRLÜ İLAN YAP , TAMAMEN BEDAVA TAMAMEN SINIRSIZ

    YanıtlaSil
  8. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
    http://www.remtamutfak.com

    YanıtlaSil
  9. paylaşımlar için teşekkür
    sakarya Karasu bölgesinde bulunan emlak
    ilan sitesi

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. insanlarsohbet ederek, konuşarak iletişim kurabilen canlılardır.Konuşmalarını sağlıyacak ortamlar ise sohbet odaları yada chat odalarıgibi sosyal paylaşım ağlarıdır. Bu tip yerlerde sadece yazılı olarak mesajlaşma olduğu için kendilerini güvende hissederler. Günümüzde chat siteleri ve chat odası gibi yerlerin rağbet görmesi bu yüzden olmaktadır. sohbet siteleri arkadaş arayan biraz olsun dertleşmek isteyen insanların arayışlarına çare olacak tarzda sitelerdir. Mobil çağ dediğimiz bu yüzyılda insanlar artık daha kolay bu sitelere girmektedirler. Akıllı cihazlar ile mobil destekli mobil sohbet odalarına girerek hızlı ve kolay sohbet etme yolunu tercih etmektedirler.

    YanıtlaSil
  12. Teknolojinin durdurulamaz yükselişinden sonra, sosyal yaşamda farklı doğrultuda şekillenmeye başlamıştır. Geçmiş zamanlarda kişiler arkadaş edinmek amacıyla farklı mekanları ve kafeleri ziyaret etmek zorunda olurken, şimdilerde bu durumun yerini internet almıştır. ankara sohbet ,
    istanbul sohbet,
    almanya sohbet ,
    Sohbet sitesi yardımıyla insanlar yeni arkadaş bulmayı daha kolay bir hale getirirken, seviyeli arkadaşlıkları bu platformlar üzerinden bulabilirler. fransa sohbet, hollanda sohbet, isviçre sohbet, sesli sohbet, bursa sohbet, geveze sohbet, Bu siteler sayesinde insanlar tanışabilmekte ve belkide uzun ömürlü arkadaşlıklar elde edebilmektedir. Özellikle bu tatlı ve sıcak ortam içinde bireyler kendine bir yer edinerek gün içinde boş zamanlarını daha iyi bir şekilde kullanabileceği bir zaman dilimi yaratabilir.

    YanıtlaSil
  13. Sohbet siteleri Türkiye’de uzun zamandan beri yaygın bir şekilde üyeler tarafından ziyaret edilen ve sürekli olarak kullanılan ortamlar arasında yetişkin sohbet, samsun sohbet, harika sohbet, rakipsiz sohbet, belçika sohbet, bulunuyor. Bu duruma neden olan en büyük nedenlerden biride insanların bu ortam vasıtasıyla çok kolay bir şekilde iletişime geçebilmesidir. Bu tarz avantajlar nedeniyle sohbet sitelerine olan ilgi her geçen zaman artmakta bireyler bu trabzon sohbet, izmir sohbet, adana sohbet, mersin sohbet, cinsel sohbet, adres üzerinde aktif bir şekilde yeni arkadaşlıklar edinebilmektedir. Bu sayede sağlam dostluklar uzun zamanlı ilişkiler sohbet siteleri yardımı ile rahatlıkla kurulmuş oluyor.

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler bizler için süper sohbet içerik.

    YanıtlaSil
  15. Gabile Mobil omegle mobil sohbet ile kadın erkek ve ülke dışı Türkiye heryerinden kişiler tarife fırsatı verir herhangi bir ücret talep etmeyen azalık meselesi olmayan tek fiyatsız omegle sitesidir sizlerde oturduğunuz yerde dünyayı gezebilir yeni kişiler ile tanışa bilir ve mobil sohbet edip dostluklar kura bilir siniz keyfi muhabbetler dilerim gönül sohbetOmegle, çoğu kişiyi online biraraya getiren ve mobil sohbet edip dostluk kurmaya çağıran çağımızın en yeni uygulamasıdır. Tüketiminin basit olması, tek ücret talep edilememesi ve en ehemmiyetlisi azalık bilgisinin istenmemesi Gabile Mobil Omegle'yi bu kadar tanınmış duruma getirmiştir.

    YanıtlaSil
  16. Gabile Teknolojinin gelişmesiyle, dünya giderek küçülüyor, sınırlar kalkıyor ve etkileşim çağının bu noktaya gelmesi ile, kişiler bundan sonra defa daha süratli ve basit şeklinde birbirleriyle diyalog kurabilmekte, güvenilir şeklinde yeni dostlar bulmakta, yalnızlıktan kurtularak yeni ilişkilere merhaba demektedir. Sanal sohbet odalari sitesi olarak misyonumuz, sohbet odalari siteleri arasında en iyi ve en kalifiye sohbet odalari sitesi olmak, parasız, üyeliksiz mobil sohbet odalari odası olarak, kullanıcılarımıza en harika Gabile sohbet odalari sohbet odalari sitesi tecrübesi yaşatmak, insanların sosyalleşmelerine katkı sağlamaktır.

    YanıtlaSil
  17. Sohbet Chat Siteleri Türkiye’de mobil chat ve mobil chat denildiğinde senelerdir akla ilk gelen mobil chat ve mobil chat sitesi olmamızın kendimize verilen gururla sizlere en üst seviyede görev vermeyi amaçlıyoruz.Kişilerin gündelik yaşamlarında yapılması mecburî olan şeylerin geneline verilen isimdir ihtiyaç. Sebep ki yemek, içmek veyahut uyumak tek ihtiyaçsa mobil chat etmekte Sohbet Chat Siteleri ihtiyaçtır.

    YanıtlaSil
  18. Hey guyzzz a great opportunity for all of you. If you want youtube services like quick subscribers and views then you can order for social media services on https://www.ytviews.in and you will get complete support and guarantee

    YanıtlaSil
  19. thanks for amazing post and good web site.. sohbet sitesi

    YanıtlaSil
  20. Avşa Adası hakkında tüm detaylı bilgiye sitemiz içerisinden ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  21. En kaliteli sohbet sitesi

    En kaliteli cinsel sohbet sitesi

    En kaliteli gabile sohbet sitesi

    En kaliteli sohbet odaları

    En kaliteli mobil sohbet sitesi

    YanıtlaSil
  22. https://www.asilsohbet.netn bedava sohbet, sohbet odaları

    YanıtlaSil
  23. https://www.asilsohbet.net

    sohbet
    sohbet odaları, sohbet siteleri
    chat
    mobil sohbet

    YanıtlaSil
  24. https://www.dorukchat.net
    sohbet
    sohbet odaları
    sohbet siteleri

    YanıtlaSil
  25. canlı okey siteleri Çoğu değişik okey opsiyonu ve farklı fırsatlar üstünden okey oynayabilir, elinizi kuvvetli tutarak değişik kazanımlara ulaşabilirsiniz. Işlek Okey Salonları Işlek olarak karşılıklı çoğu insanla oynayacağınız okey oyna salonları, sizlerin sanal alemde gayet tesir tek oyun modeline ulaşmanızı sağlayacaktır. Okey seçenekleri, çevrimiçi masalar canlı okey siteleri , değişik sürümler üstünden karşınıza gelecek olan bu geniş oyun dünyası vasıtası ile gayet net tek oyun alanına dahil olma fırsatınız artacak. Bu yönden da oynayacağınız okey opsiyonu hoşnut edici olabilir

    YanıtlaSil
  26. Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete! https://www.sipab.se/

    YanıtlaSil
  27. Kaidelere bildiğiniz müddetçe oyunda kazanabilir ve tebrikler alabilirsiniz. Boş zaman ve evde otururken, can sıkıntısına çözüm olabilecek konulardan birisi de okey oynamaktır. Evde kalmanın ehemmiyetli bulunduğu bu tarihlerde, herkes can sıkıntısını giderebilmek yerine birçok oyun çeşidi denenmektedir. Sanal Okey Oyna Işlek Okey Oyna ise bu oyunların içinde bulunan oyunlardan birisidir. Okey oyna siteleri ile can sıkıntısının giderilmesi mümkündür.

    YanıtlaSil
  28. Mobil oda ortamının daha da gelişmesiyle birlikte sohbet sitelerine talep düzeyi artmış. Şahıslar artik tek yerden tek yere gitmek yerine sadece bilgisayar ve cep telefonlarından oldukça kolay yeni arkadaşlıklar samimi dostluklar kurabilmektedir. Ayrıca mobil okey oynama şansını yakalamaktadırlar. Canlı okey Oyna Bizlerde en profosyonel kişilerle birlikte kullanıcılarımıza daha emin ve rahat tek arkadas sunabilmek icin çalışmalar sağlamaktayız. Istediğiniz anda istediğiniz yerden kolaylıkla ulaşabileceğiniz maliyetsiz sohbet sitemizle heran her yerde sohbetin tadını çıkarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Eğer ki okey taşımız kırmızı yada kara ise oyun renklidir. Sarı yada mavi ise oyun renksizdir. Renkli okey oynayıp oynamadığınızı bu şekilde kolaylıkla anlayabilirsiniz. Ücretsiz Okey Salonları Tabii ki masa ayarlarından oyunu renksiz olarak ayarlarsanız bu durumun artık Merhaba dostlar Tek kişilik okey oyna, İnternet’te oyun oynayarak zaman geçirmeyi seven bir çok insanın seçenek ettiği oyunlar arasında konumunu alan okey oyunu bundan sonra sizlere tek kişilik okey oynama olanağı sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
  30. https://srungaram.net/read-blog/141_sohbet-odalari.html https://www.otd.to/lifestyle/hayalsohbet-net-chat-sohbet-odalari-mobil-sohbet-sitesi/https://www.flexsocialbox.com/read-blog/261_sohbet-odalari.html https://impif.com/read-blog/5287_yetiskin-olgun-sohbet-odalari.html https://fnetchat.com/read-blog/4051_sohbet-odalari.html https://chatsmartly.com/read-blog/1400_yetiskin-canli-sohbet-chat-odalari.html https://bbmers.com/read-blog/1843_sohbet-odalar%C4%B1.html

    YanıtlaSil
  31. SU KAÇAĞI TESPİTİ
    Dinleme cihazıyla su kaçağı tespiti yapılırken birtakım adımlar izlenerek bu çerçevede planlı olarak ilgili işlemler gerçekleştirilmeye çalışılır. Cihaz, su kaçağının olduğu noktada işlevsel çalışır bir hale getirilir. Sese oldukça iyi bir şekilde duyarlı olması sayesinde bir algılama gerçekleştirir. Sızıntıların nerede olduğu çok kısa süreler içerisine ortaya çıkarılır.

    YanıtlaSil
  32. kaliteli sitelerde Canlı Okey oyna güzel zamanlar geçirin.

    YanıtlaSil
  33. Gabile Sohbet ile sınırsız gabile chat odalarına bağlanarak ücretsiz gabile chat yapabilir, gabileye giriş yapmanın keyfini sürerek eğlenceli gabile sohbetlerine katılabilirsiniz. Gabile chat odalarında binlerce kullanıcı sohbet gerçekleştirmektedir.

    YanıtlaSil
  34. Creative Buildingbd is the best epoxy flooring service provider in Bangladesh. Epoxy floor users will best epoxy floor at an affordable price from us. For details please visit our website.

    YanıtlaSil
  35. It is greatly appreciated that you shared this information. I enjoyed reading your blog post. The post was very informative and interesting.
    buy views on YouTube

    YanıtlaSil
  36. Sohbet etmek ve arkadaş edinmek için giriş yapabilirsin. Mobil sohbet odaları olarak harika bir sohbet ortamına sahibiz.

    Sohbet Odaları Adresi: Https://zsohbet.net

    Mobil Sohbet Adresi: Https://sohbetdunyasi.net

    Cep Sohbet Adresi: Https://limonsohbet.com

    Chat Odaları Adresi: Https://echat.ml

    YanıtlaSil
  37. üye olmadan kaliteli sohbet ve Mobil Gay Sohbet güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  38. https://www.Reelsohbet.Org

    YanıtlaSil
  39. ”https://www.reelsohbet.org

    YanıtlaSil
  40. Hi there, the whole thing is going well here and of course everyone is sharing information, that’s really fine, keep up writing. 릴게임

    YanıtlaSil
  41. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    chat

    mobil sohbet

    radyo sohbet

    YanıtlaSil
  42. sohbet odaları ücretsiz muhabbet etmek için bir neden söyle bedava sohbet odalarımız
    mobil sohbet ücretsiz muhabbet etmek için bir neden söyle bedava sohbet odalarımız

    YanıtlaSil
  43. Bedava sohbet odalari ile sende canlı sohbete bağlan bedava uyeliksiz bir şekilde sohbetin tadını doyasıya anında rasgele bir şekilde yaşa.
    Sohbet
    Chat, Sohbet Odaları, Sohbet
    Geveze Sohbet
    Webmaster Forum
    Sohbet, Sohbet Odaları, Chat, Mobil Sohbet
    Chat
    Sohbet, Sohbet Odaları, Mobil Sohbet
    Kaliteli sohbet burada sende yerini al.

    YanıtlaSil
  44. Canlı Gabile Sohbet Odaları ile eğlence dolu muhabbet ortamına dahil olabilir, bedava gabile sohbet gerçekleştirebilirsiniz, ücretsiz olarak kullanılan gabile odaları sizlere keyifli vakit geçirme imkanı sunar.

    YanıtlaSil
  45. Sohbet Odaları

    Chat Odaları

    Bizim Mekan Sohbet

    Türkçe Sohbet

    Türkçe mobil

    https://www.Turkchet.com

    YanıtlaSil